top of page

Het volledige verhaal

Over Ons

Het restaurant Il Gusto Di Sorrento roept beelden op van zeer bekwame chef-koks, heerlijke wijnen,uitstekende service en vers Italiaans eten.En hoewel dit alles zeker waar is, mag men niet vergeten dat Il Gusto Di Sorrento vooral een belevenis is. Een uitzonderlijke eet ervaring om precies te zijn, maar wel een die plaatsvindt ineen ongedwongen sfeer die doet denken aan de schilderachtige eettentjes en wijnbars van het Italiaanse platteland. .
Wij heten U van harte welkom!

Over ons

Rechtstreeks geïmporteerd
uit Italië zijn de schoonheid, het comfort, de
romantiek en de glorieuze recepten. Speciale
gerechten zijn perfect bereide pastagerechten
met de beste geïmporteerde en lokale ingrediënten,
huisgemaakte risottogerechten, gegrilde steaks,
zeevruchten en dagverse vis. Allemaal geserveerd
met een bijpassende wijnkaart van wereldklasse.
Het is een eenvoudige, kleurrijke, elegante en
uitzonderlijke eetervaring.

Onze Keuken

In de huidige wereld van fastfoodketens en restaurantketens is het een genot om de authentieke Italiaanse keuken te ontdekken.
We vinden het net zo leuk om te geven als onze klanten ervan genieten om het op te eten. We steken een enorme dosis zorg, trots en vaardigheid in het bereiden van elk gerecht, en ons is keer op keer verteld dat dat te zien is. Il Gusto Di Sorrento
wordt wel het best bewaarde Italiaanse geheim van Oostende genoemd.
We hebben hard gewerkt om die reputatie te verdienen en zullen dat blijven doen bij elke maaltijd die we bereiden, koken en serveren.
Het is ons uiteindelijke doel dat onze klanten niet alleen keer op keer een beroep op onze diensten doen, maar hun ervaringen delen met familie, vrienden en zakelijke collega's.

278058985_3068923856691666_4631211223965391018_n.jpg
bottom of page